Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı

Dünya 19.09.2022 - 15:17, Güncelleme: 19.09.2022 - 15:34 14392+ kez okundu.
 

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı   Şehitlik ve Gazilik, bu topraklarda aziz milletimiz için onurların en büyüğü, rütbelerin en üstünüdür. Ülkesinin, milletinin bölünmez bütünlüğü, huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yaparken gazilik şerefine ulaşan gazilerimiz, minnet ve şükran duygularını fazlasıyla hak etmektedir.   Milletimiz tarihin her döneminde bayrağı, vatan toprakları, namusu, şerefi ve kutsal değerleri uğruna gerektiğinde, canını seve seve feda etmeyi en yüce şeref bilmiştir. Bu nedenle şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için en yüce mertebededir.   Bu duygu ve düşüncelerle, vatanın müdafaasını fedakârca ve en iyi şekilde yerine getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Hayatta olan tüm gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.   Gaziler Günü kutlu olsun, vatan sizlere minnettardır…
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un Gaziler Günü Mesajı

 

Şehitlik ve Gazilik, bu topraklarda aziz milletimiz için onurların en büyüğü, rütbelerin en üstünüdür. Ülkesinin, milletinin bölünmez bütünlüğü, huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yaparken gazilik şerefine ulaşan gazilerimiz, minnet ve şükran duygularını fazlasıyla hak etmektedir.

 

Milletimiz tarihin her döneminde bayrağı, vatan toprakları, namusu, şerefi ve kutsal değerleri uğruna gerektiğinde, canını seve seve feda etmeyi en yüce şeref bilmiştir. Bu nedenle şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için en yüce mertebededir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanın müdafaasını fedakârca ve en iyi şekilde yerine getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Hayatta olan tüm gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Gaziler Günü kutlu olsun, vatan sizlere minnettardır…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.