Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİLİ RAMAZAN SUBAŞI MİLLİ GURUR TOGG'UN GEMLİK KAMPÜSÜ AÇILIŞINA KATILDI

Dünya 29.10.2022 - 21:41, Güncelleme: 29.10.2022 - 21:44 12074+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ RAMAZAN SUBAŞI MİLLİ GURUR TOGG'UN GEMLİK KAMPÜSÜ AÇILIŞINA KATILDI

AK PARTİLİ RAMAZAN SUBAŞI MİLLİ GURUR TOGG'UN GEMLİK KAMPÜSÜ AÇILIŞINA KATILDI
AK PARTİLİ SUBAŞI; TOGG TÜRKİYE'NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK   AK Parti Efeler İlçe Başkan Yardımcısı ve İş insanı Ramazan Subaşı TOGG Gemlik kampüsü açılışına katıldı. Türkiye'nin Dünyaya açılan markalarından biri olan ve tüm Türkiye'ye gurur kaynağı olan milli otomobil TOGG fabrikası açılarak ilk araç band üzerinden indi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılan ve Güçlü Türkiye yolunda hedeflerden biri olan milli otomobil TOGG Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Açılış sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Efeler İlçe Başkan Yardımcısı ve İş insanı Ramazan Subaşı; Hepimizi gururlandıran milli gururumuz TOGG'un açılışına katılmaktan büyük mutluluk hissediyorum. Yapılamaz denilen herşeyi aziz milletimizin için çözüm üreterek güçlü Türkiye yolunda yüzyılın projeleriyle Dünyaya ilham olan  Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gelinen son noktayı ve burada yaşanan heyecana hep birlikte şahit olduk. Her geçen yıl artan yerli ve milli üretimler ile savunma sanayimizin elde ettiği başarı tüm dünya tarafından yakından takip edilmektedir.  Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda bizleri milli gururumuz yerli otomobilimiz TOGG ile buluşturan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası bugün tüm dünyanın takibi eşliğinde hayal olmaktan çıkıp üretime geçmiştir.  
AK PARTİLİ RAMAZAN SUBAŞI MİLLİ GURUR TOGG'UN GEMLİK KAMPÜSÜ AÇILIŞINA KATILDI

AK PARTİLİ SUBAŞI; TOGG TÜRKİYE'NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

 

AK Parti Efeler İlçe Başkan Yardımcısı ve İş insanı Ramazan Subaşı TOGG Gemlik kampüsü açılışına katıldı.

Türkiye'nin Dünyaya açılan markalarından biri olan ve tüm Türkiye'ye gurur kaynağı olan milli otomobil TOGG fabrikası açılarak ilk araç band üzerinden indi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılan ve Güçlü Türkiye yolunda hedeflerden biri olan milli otomobil TOGG Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Açılış sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Efeler İlçe Başkan Yardımcısı ve İş insanı Ramazan Subaşı; Hepimizi gururlandıran milli gururumuz TOGG'un açılışına katılmaktan büyük mutluluk hissediyorum. Yapılamaz denilen herşeyi aziz milletimizin için çözüm üreterek güçlü Türkiye yolunda yüzyılın projeleriyle Dünyaya ilham olan  Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gelinen son noktayı ve burada yaşanan heyecana hep birlikte şahit olduk. Her geçen yıl artan yerli ve milli üretimler ile savunma sanayimizin elde ettiği başarı tüm dünya tarafından yakından takip edilmektedir. 

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda bizleri milli gururumuz yerli otomobilimiz TOGG ile buluşturan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası bugün tüm dünyanın takibi eşliğinde hayal olmaktan çıkıp üretime geçmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.