Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın Büyükşehir Atatürk için hayır gerçekleştirdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2022 - 11:02, Güncelleme: 19.11.2022 - 13:02 8245+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Atatürk için hayır gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Atatürk için hayır gerçekleştirdi
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle tavuk-pilav hayrı gerçekleştirdi. Hayırdan alan binlerce vatandaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapılan hayra yoğun ilgi gösterip, uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Çerçioğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andıklarını söyledi.
Aydın Büyükşehir Atatürk için hayır gerçekleştirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle tavuk-pilav hayrı gerçekleştirdi.

Hayırdan alan binlerce vatandaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapılan hayra yoğun ilgi gösterip, uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Çerçioğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle andıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.