Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da şiddetli yağış ve fırtına uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 21:38, Güncelleme: 22.11.2022 - 21:39 1328+ kez okundu.
 

Aydın’da şiddetli yağış ve fırtına uyarısı

Aydın’da şiddetli yağış ve fırtına uyarısı
Aydın’da yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “23.11.2022 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Aydın il genelinde çok kuvvetli (51-75 kg/m) ve yerel olarak şiddetli (76-100 kg/m) olacağı tahmin ediliyor. Yağışlarla beraber rüzgarın güney yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Aydın’da şiddetli yağış ve fırtına uyarısı

Aydın’da yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “23.11.2022 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Aydın il genelinde çok kuvvetli (51-75 kg/m) ve yerel olarak şiddetli (76-100 kg/m) olacağı tahmin ediliyor. Yağışlarla beraber rüzgarın güney yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.