Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın'da trafik kazası: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 13:13, Güncelleme: 28.01.2023 - 13:22 4751+ kez okundu.
 

Aydın'da trafik kazası: 1 yaralı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza ilçe girişinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 FJS 904 plakalı otomobil ile 09 U 2258 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlar yol kenarına savrulurken, kaza yerine yapılan ihbar sonrası itfaiye, 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza ilçe girişinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 FJS 904 plakalı otomobil ile 09 U 2258 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlar yol kenarına savrulurken, kaza yerine yapılan ihbar sonrası itfaiye, 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.