Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 13:44, Güncelleme: 30.01.2023 - 12:18 25473+ kez okundu.
 

Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirildi

Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirildi
Aydın’ın Bozdoğan ve İncirliova ilçelerinde jandarma ekiplerince traktör sürücülerine yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde 39 sürücü bilgilendirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce traktör sürücülerine yönelik ROPS ve reflektör eğitimleri aralıksı devam ediyor. Bu çerçevede jandarma, Bozdoğan ilçesi Haydere Mahallesi ve İncirliova ilçesi Yazıdere Mahallesi’nde eğitim gerçekleştirdi. Eğitimlerde toplam 39 traktör sürücüsüne trafik kazalarında araç devrilmeleri ve devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı amaçlayan Rollover Protection System (ROPS) sistemi ile traktörlerin gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konularında sürücülere eğitim verildi.
Aydın’da traktör sürücüleri bilgilendirildi
Aydın’ın Bozdoğan ve İncirliova ilçelerinde jandarma ekiplerince traktör sürücülerine yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde 39 sürücü bilgilendirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce traktör sürücülerine yönelik ROPS ve reflektör eğitimleri aralıksı devam ediyor. Bu çerçevede jandarma, Bozdoğan ilçesi Haydere Mahallesi ve İncirliova ilçesi Yazıdere Mahallesi’nde eğitim gerçekleştirdi. Eğitimlerde toplam 39 traktör sürücüsüne trafik kazalarında araç devrilmeleri ve devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı amaçlayan Rollover Protection System (ROPS) sistemi ile traktörlerin gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konularında sürücülere eğitim verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.