Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın'da Zeytin hırsızları suçüstü yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2022 - 15:14, Güncelleme: 29.11.2022 - 15:34 9156+ kez okundu.
 

Aydın'da Zeytin hırsızları suçüstü yakalandı

Aydın'da Zeytin hırsızları suçüstü yakalandı
Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir şahsın bahçesinden zeytin çalan 3 hırsızlık şüphelisi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince tarımsal ürün hırsızlığının engellenmesine yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin Erbeyli Mahallesi Yaylakuyu mevkiinde gerçekleştirdikleri devriye esnasında Ü.S. isimli şahsın bahçesinden U.A. (31), H.A.ç (23) ve I.Ç. (21) isimli şahıslar hırsızlık yaparken yanlarındaki 50 kilogram zeytin ile suçüstü yakalandı. Ele geçirilen zeytin bahçe sahibine teslim edilirken, hırsızlık şüphelileri de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Aydın'da Zeytin hırsızları suçüstü yakalandı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir şahsın bahçesinden zeytin çalan 3 hırsızlık şüphelisi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince tarımsal ürün hırsızlığının engellenmesine yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin Erbeyli Mahallesi Yaylakuyu mevkiinde gerçekleştirdikleri devriye esnasında Ü.S. isimli şahsın bahçesinden U.A. (31), H.A.ç (23) ve I.Ç. (21) isimli şahıslar hırsızlık yaparken yanlarındaki 50 kilogram zeytin ile suçüstü yakalandı. Ele geçirilen zeytin bahçe sahibine teslim edilirken, hırsızlık şüphelileri de gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.