Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’ın batısına kuvvetli yağış uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2022 - 21:18, Güncelleme: 07.12.2022 - 21:22 1997+ kez okundu.
 

Aydın’ın batısına kuvvetli yağış uyarısı

Aydın’ın batısına kuvvetli yağış uyarısı
Aydın’da yarın öğle saatlerinden sonra batı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Aydın’ın batı ilçelerinde (Kuşadası, Didim, Söke) yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.
Aydın’ın batısına kuvvetli yağış uyarısı

Aydın’da yarın öğle saatlerinden sonra batı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.
Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Aydın’ın batı ilçelerinde (Kuşadası, Didim, Söke) yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.