Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’ın kıyı kesimlerine sağanak yağış uyarısı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 16:26, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:53 1253+ kez okundu.
 

Aydın’ın kıyı kesimlerine sağanak yağış uyarısı

Aydın’ın kıyı kesimlerine sağanak yağış uyarısı
Aydın’da bugün ve yarın beklenen sağanak yağışların kıyı kesimlerde etkili olacağı uyarısında bulunuldu. Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cuma) sabah saatlerinden sonra aralıklarla Aydın’ın kıyı kesimlerinde (Didim, Germencik, İncirliova, Koçarlı, Kuşadası, Söke) kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.
Aydın’ın kıyı kesimlerine sağanak yağış uyarısı

Aydın’da bugün ve yarın beklenen sağanak yağışların kıyı kesimlerde etkili olacağı uyarısında bulunuldu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege’de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Cuma) sabah saatlerinden sonra aralıklarla Aydın’ın kıyı kesimlerinde (Didim, Germencik, İncirliova, Koçarlı, Kuşadası, Söke) kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.