Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Öndeş, “CHP ile başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 21:38, Güncelleme: 22.11.2022 - 21:39 71114+ kez okundu.
 

Başkan Öndeş, “CHP ile başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır”

Başkan Öndeş, “CHP ile başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır”
Germencik Belediye Başkanı yaptığı yazılı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partimizle başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır. Şu an makamımda ve görevimin başındayım” dedi. Başkan Öndeş açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olarak yolumuzdan da, fikrimizden de bir an olsun dönmeden, ilk günkü kararlılıkla ve aşkla bizleri bu makama getiren halkımıza ve partimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partimizle başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır. Şu an makamımda ve görevimin başındayım. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde çıktığımız bu yolda hedefe hep birlikte varacağız. Kesin ve net bir şekilde bir kez daha söylemek isterim ki tek idealimiz ve kırmızıçizgimiz Cumhuriyet Halk Partimizdir. Kamuoyuna saygı ile duyururum” ifadelerine yer verdi.
Başkan Öndeş, “CHP ile başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır”

Germencik Belediye Başkanı yaptığı yazılı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partimizle başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır. Şu an makamımda ve görevimin başındayım” dedi.
Başkan Öndeş açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olarak yolumuzdan da, fikrimizden de bir an olsun dönmeden, ilk günkü kararlılıkla ve aşkla bizleri bu makama getiren halkımıza ve partimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partimizle başlayan bu yolun sonu sadece partimizle son bulacaktır. Şu an makamımda ve görevimin başındayım. Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde çıktığımız bu yolda hedefe hep birlikte varacağız. Kesin ve net bir şekilde bir kez daha söylemek isterim ki tek idealimiz ve kırmızıçizgimiz Cumhuriyet Halk Partimizdir.
Kamuoyuna saygı ile duyururum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.