Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çamaşır makinesi ve sakız kutusundan uyuşturucu çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 13:04, Güncelleme: 17.10.2022 - 12:57 8949+ kez okundu.
 

Çamaşır makinesi ve sakız kutusundan uyuşturucu çıktı

Çamaşır makinesi ve sakız kutusundan uyuşturucu çıktı
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, bir evde uyuşturucu madde satıldığını tespit eden ekipler Hacıfeyzullah Mahallesi’ne baskın düzenledi. Yapılan aramada ise çamaşır makinesi içine gizlenmiş vaziyette poşet içerisinde 394 gram esrar, TV ünitesi önünde bulunan sakız kutusu içerisinde ise 24 gram esrar maddesi ele geçirildi. Evde bulunan M.G., ve Y.G., isimli şüpheliler gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Çamaşır makinesi ve sakız kutusundan uyuşturucu çıktı
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Edinilen bilgiye göre, bir evde uyuşturucu madde satıldığını tespit eden ekipler Hacıfeyzullah Mahallesi’ne baskın düzenledi. Yapılan aramada ise çamaşır makinesi içine gizlenmiş vaziyette poşet içerisinde 394 gram esrar, TV ünitesi önünde bulunan sakız kutusu içerisinde ise 24 gram esrar maddesi ele geçirildi. Evde bulunan M.G., ve Y.G., isimli şüpheliler gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.