Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Didim açıklarında ölü kaplumbağalar kıyıya vurdu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2022 - 10:59, Güncelleme: 22.09.2022 - 09:34 8717+ kez okundu.
 

Didim açıklarında ölü kaplumbağalar kıyıya vurdu

Didim açıklarında ölü kaplumbağalar kıyıya vurdu
Ege Denizinde hayatını kaybeden ve koruma altında bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağa ölüsü Aydın’ın Didim ilçesinde kıyıya vurdu. Didim’de iki adet kaplumbağanın bu şekilde ölü olarak bulunduğu ve Dekomar’a teslim edildiği öğrenildi.Ege Denizi’nde hayatını kaybeden ve koruma altında bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağa ölüsü Didim’de kıyıya vurdu. Didim Altınkum açıklarında kıyıya vuran ölü kaplumbağa için belediye ekiplerine haber verildi. Didim’de başka bir yerde bir ölü kaplumbağa daha bulunduğu öğrenilirken, kaplumbağaların Muğla’daki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon merkezi yetkililerine teslim edildiği öğrenildi. Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve korunma altına alınan kaplumbağaların ölüm nedeni araştırılacak.
Didim açıklarında ölü kaplumbağalar kıyıya vurdu
Ege Denizinde hayatını kaybeden ve koruma altında bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağa ölüsü Aydın’ın Didim ilçesinde kıyıya vurdu. Didim’de iki adet kaplumbağanın bu şekilde ölü olarak bulunduğu ve Dekomar’a teslim edildiği öğrenildi.

Ege Denizi’nde hayatını kaybeden ve koruma altında bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağa ölüsü Didim’de kıyıya vurdu. Didim Altınkum açıklarında kıyıya vuran ölü kaplumbağa için belediye ekiplerine haber verildi. Didim’de başka bir yerde bir ölü kaplumbağa daha bulunduğu öğrenilirken, kaplumbağaların Muğla’daki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon merkezi yetkililerine teslim edildiği öğrenildi. Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve korunma altına alınan kaplumbağaların ölüm nedeni araştırılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.