Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Didim Belediyesi üretiyor, vatandaş kazanıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 16:26, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:53 7917+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi üretiyor, vatandaş kazanıyor

Didim Belediyesi üretiyor, vatandaş kazanıyor
Didim Belediyesi tarafından ekimi gerçekleştirilen ayçiçeklerinde hasat başladı. Tarımsal kalkınma hareketi başlatan Didim Belediyesi’nin dikimini yaptığı bir mamulde daha hasat dönemi başladı. Geçmişte Balat Mahallesi’nde bulunan 74 dönümlük araziye ekilen buğdayları Didimli vatandaşlara un olarak ücretsiz dağıtan, Akyeniköy Mahallesi’nde bulunan tarlada üretilen biber, domates, patlıcan, salatalık ve daha birçok sebzeyi yine Didimli vatandaşlara ikram eden Didim Belediyesi, ayçiçeklerin gerekli olgunluğa erişmesi sonrası hasata başladı. Hasadın tamamlanmasının ardından ayçiçekleri, yağ üretilerek vatandaşlara yine ücretsiz olarak ulaştıracak. Hasat çalışmalarını kontrol etmek üzere tarlaya giden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didimli vatandaşlar için yürüttükleri çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Başkan Atabay, "Didim Belediyesi olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde bulunan CHP’li belediyelerce başlatılan tarımsal kalkınma atağının en başarılı örneklerinden birisini Didim’de verdiğimize inanıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan da destek alarak yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde ekimini yaptığımız ayçiçeklerinde hasata başladık. Bu mamulümüzü de yine kendi bünyemizde bulunan imkanlar ile yağ olarak hazırlayarak vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştıracağız, böylece Didimli vatandaşların mutfak masraflarına bir nebze de olsa katkı sunacağız. Didim için çalışmaya, Didimliler için üretmeye devam edeceğiz" dedi.
Didim Belediyesi üretiyor, vatandaş kazanıyor

Didim Belediyesi tarafından ekimi gerçekleştirilen ayçiçeklerinde hasat başladı.

Tarımsal kalkınma hareketi başlatan Didim Belediyesi’nin dikimini yaptığı bir mamulde daha hasat dönemi başladı. Geçmişte Balat Mahallesi’nde bulunan 74 dönümlük araziye ekilen buğdayları Didimli vatandaşlara un olarak ücretsiz dağıtan, Akyeniköy Mahallesi’nde bulunan tarlada üretilen biber, domates, patlıcan, salatalık ve daha birçok sebzeyi yine Didimli vatandaşlara ikram eden Didim Belediyesi, ayçiçeklerin gerekli olgunluğa erişmesi sonrası hasata başladı. Hasadın tamamlanmasının ardından ayçiçekleri, yağ üretilerek vatandaşlara yine ücretsiz olarak ulaştıracak.

Hasat çalışmalarını kontrol etmek üzere tarlaya giden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didimli vatandaşlar için yürüttükleri çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Başkan Atabay, "Didim Belediyesi olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde bulunan CHP’li belediyelerce başlatılan tarımsal kalkınma atağının en başarılı örneklerinden birisini Didim’de verdiğimize inanıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan da destek alarak yürüttüğümüz çalışmalar çerçevesinde ekimini yaptığımız ayçiçeklerinde hasata başladık. Bu mamulümüzü de yine kendi bünyemizde bulunan imkanlar ile yağ olarak hazırlayarak vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştıracağız, böylece Didimli vatandaşların mutfak masraflarına bir nebze de olsa katkı sunacağız. Didim için çalışmaya, Didimliler için üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.