Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Didim Jandarmasından kaçak sigara baskını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2022 - 21:19, Güncelleme: 07.12.2022 - 21:22 8341+ kez okundu.
 

Didim Jandarmasından kaçak sigara baskını

Didim Jandarmasından kaçak sigara baskını
Aydın’ın Didim ilçesinde Jandarma ekipleri, Akbük Mahallesi’nde kaçak sigara imalatçıları ve satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmada çok sayıda tütün ile boş makaron ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Akbük Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Didim’den Akbük’e araçla boş makaron taşıyacağı duyumu üzerine harekete geçti. Kumkent mevkiinde araç durduruldu. M.A.K. (35)’nın kullandığı araçta boş makaronlar tespit edilirken şahsın yapılan ev aramasında ise “2 adet markalı tütün sarma ve dolum makinası, 3 adet kompresör, 88 bin gram kapalı tütün, 3 bin gram şeffaf poşet içinde kıyılmış tütün, 73 bin adet doldurulmuş makaron, 100 bin adet boş makaron, 7 paket bantlanmış vaziyette şeffaf poşet ve 350 adet siyah renk sigara paket ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere Jandarma tarafından el konulurken olayla ilgili adli işlem başlatıldı.
Didim Jandarmasından kaçak sigara baskını

Aydın’ın Didim ilçesinde Jandarma ekipleri, Akbük Mahallesi’nde kaçak sigara imalatçıları ve satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmada çok sayıda tütün ile boş makaron ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Akbük Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Didim’den Akbük’e araçla boş makaron taşıyacağı duyumu üzerine harekete geçti. Kumkent mevkiinde araç durduruldu. M.A.K. (35)’nın kullandığı araçta boş makaronlar tespit edilirken şahsın yapılan ev aramasında ise “2 adet markalı tütün sarma ve dolum makinası, 3 adet kompresör, 88 bin gram kapalı tütün, 3 bin gram şeffaf poşet içinde kıyılmış tütün, 73 bin adet doldurulmuş makaron, 100 bin adet boş makaron, 7 paket bantlanmış vaziyette şeffaf poşet ve 350 adet siyah renk sigara paket ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere Jandarma tarafından el konulurken olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.