Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Didim MYO ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2022 - 22:00, Güncelleme: 27.12.2022 - 18:43 7296+ kez okundu.
 

Didim MYO ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı

Didim MYO ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı. Fuara, Didim Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Mehmet Taş ve Didim Aşçılık Programı öğrencileri katıldı. Nazilli Belediyesi’nin desteği ile Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş koordinatörlüğünde açılan stantta, Aydın’ın coğrafi işaretli ürünü olan kestane kurabiyesi ile adını Mastaura Antik Kenti’nden alan ve bölgede yetişen ceviz ve nar kullanılarak yapılan cevizli gevrek, nar kompostosu yapımı ve tanıtımı gerçekleştirildi. Fuarda, öğrencilerin yaptığı ürünler açılışa katılan protokol üyeleri tarafından büyük beğeni toplarken, bu ürünlerin dünya pazarına açılmasına yönelik olarak fikir alış verişinde bulunuldu.
Didim MYO ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri ’Nazilli Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katıldı.

Fuara, Didim Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Mehmet Taş ve Didim Aşçılık Programı öğrencileri katıldı. Nazilli Belediyesi’nin desteği ile Öğr. Gör. Şef Mehmet Taş koordinatörlüğünde açılan stantta, Aydın’ın coğrafi işaretli ürünü olan kestane kurabiyesi ile adını Mastaura Antik Kenti’nden alan ve bölgede yetişen ceviz ve nar kullanılarak yapılan cevizli gevrek, nar kompostosu yapımı ve tanıtımı gerçekleştirildi. Fuarda, öğrencilerin yaptığı ürünler açılışa katılan protokol üyeleri tarafından büyük beğeni toplarken, bu ürünlerin dünya pazarına açılmasına yönelik olarak fikir alış verişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.