Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efeler’de fidan desteği kontrolleri gerçekleştirildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2022 - 13:18, Güncelleme: 15.09.2022 - 10:39 1851+ kez okundu.
 

Efeler’de fidan desteği kontrolleri gerçekleştirildi

Efeler’de fidan desteği kontrolleri gerçekleştirildi
Aydın’ın Efeler ilçesinde fidan desteği alan üreticilerin bahçelerinde denetim gerçekleştirildi.Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde üreticilere verilen destekler devam ederken, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de bir yandan destekleri üreticilere ulaştırıyor, bir yandan ise saha kontrollerine devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen ekipler, Savrandere ve Dağeymiri Mahallelerinde fidan desteği kontrolü gerçekleştirdi. Denetimler ile ilgili Efeler İlçe ve Tarım Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bakanlığımızın desteklerini üreticilerimize ulaştırıyor ancak denetimlerini de ihmal etmiyoruz. Sertifikalı fidan desteği kontrolleri için Savrandere ve Dağeymiri Mahallelerimizdeyiz. Efeler üretiyor” ifadeleri yer aldı.
Efeler’de fidan desteği kontrolleri gerçekleştirildi
Aydın’ın Efeler ilçesinde fidan desteği alan üreticilerin bahçelerinde denetim gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde üreticilere verilen destekler devam ederken, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de bir yandan destekleri üreticilere ulaştırıyor, bir yandan ise saha kontrollerine devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen ekipler, Savrandere ve Dağeymiri Mahallelerinde fidan desteği kontrolü gerçekleştirdi. Denetimler ile ilgili Efeler İlçe ve Tarım Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bakanlığımızın desteklerini üreticilerimize ulaştırıyor ancak denetimlerini de ihmal etmiyoruz. Sertifikalı fidan desteği kontrolleri için Savrandere ve Dağeymiri Mahallelerimizdeyiz. Efeler üretiyor” ifadeleri yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.