Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efeler’de İlhami Ortekin Parkı açılıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 14:43, Güncelleme: 09.11.2022 - 14:48 1793+ kez okundu.
 

Efeler’de İlhami Ortekin Parkı açılıyor

Efeler’de İlhami Ortekin Parkı açılıyor
Efeler belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlhami Ortekin Parkı, Cuma günü açılacak. İlçe halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kente yeni bir park daha kazandırıyor. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kentin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerine ara vermeden devam ediyor. Efeler Belediyesi’nce Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Eski Aydın Belediye Başkanı Merhum İlhami Ortekin’in adının yaşatılacağı park, 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da düzenlenen törenle hizmete açılacak. Başkan Atay, tüm vatandaşları İlhami Ortekin Parkı’nın açılışına davet etti. Başkan Mehmet Fatih Atay, “Efeler’imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da Mimar Sinan Mahallesi 2371 Sokak’ta gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Gelin bu sevinci hep birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.
Efeler’de İlhami Ortekin Parkı açılıyor

Efeler belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlhami Ortekin Parkı, Cuma günü açılacak.
İlçe halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kente yeni bir park daha kazandırıyor. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kentin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerine ara vermeden devam ediyor. Efeler Belediyesi’nce Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Eski Aydın Belediye Başkanı Merhum İlhami Ortekin’in adının yaşatılacağı park, 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da düzenlenen törenle hizmete açılacak.
Başkan Atay, tüm vatandaşları İlhami Ortekin Parkı’nın açılışına davet etti. Başkan Mehmet Fatih Atay, “Efeler’imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 11 Kasım Cuma günü saat 12.30’da Mimar Sinan Mahallesi 2371 Sokak’ta gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Gelin bu sevinci hep birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.