Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2022 - 12:03, Güncelleme: 30.09.2022 - 12:12 4739+ kez okundu.
 

Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor

Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor
Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor   Germencik Belediyesi’nin kendi arazilerinde yetiştirdiği yoncalar, üreticilerle buluşturulmaya devam ediyor. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ilçe ekonomisini canlandırmak, tarımı geliştirmek için üreticilerin yanında yer almaya devam edeceklerini söyledi. Germencik Belediyesinin atıl ve boşta olan arazilerini tarıma açarak yonca ekimini başlatan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, üreticilerin yanında yer almaya devam ediyor. Hayata geçirilecek projelerle üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Öndeş, ilçedeki tarım ekonomisine katkı sunduklarını söyledi. Pandemide üretimin önemi arttı Tarım sektörünün, yaşanan pandemi ve savaş ortamında öneminin daha fazla ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Öndeş, "Bu ortamda tarım sektöründe üretimin devamlılığının sağlanması ve çiftçilerimizin üretim koşullarının iyileştirilmesi en önemli konular arasında gelmektedir. Germencik Belediyesi olarak üretken belediyecilik anlayışıyla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tarıma ve tarımsal üretime öncelik veren politikalar üretmeye ve uygulamaya devam ettik. Tarımın içinde bulunduğu durumun ve girdi maliyetlerinde artışın farkındayız. Bu nedenle çiftçilerimizi destekleyerek üretmelerinin önünü açmak için yaptığımız yatırımları arttırmaya karar verdik. Yaşanan bu kritik süreçte tarıma ve kırsal kalkınmaya verdiğimiz desteği artırarak devam ettirme kararlılığındayız. Bu amaçla kendi arazilerimizde yonca üretimi yaparak vatandaşımızın yanında yer alacağız.” ifadelerini kullandı.
Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor

Germencik Belediyesi’nden çiftçiye yonca desteği sürüyor

 

Germencik Belediyesi’nin kendi arazilerinde yetiştirdiği yoncalar, üreticilerle buluşturulmaya devam ediyor. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ilçe ekonomisini canlandırmak, tarımı geliştirmek için üreticilerin yanında yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Germencik Belediyesinin atıl ve boşta olan arazilerini tarıma açarak yonca ekimini başlatan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, üreticilerin yanında yer almaya devam ediyor. Hayata geçirilecek projelerle üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Öndeş, ilçedeki tarım ekonomisine katkı sunduklarını söyledi.

Pandemide üretimin önemi arttı
Tarım sektörünün, yaşanan pandemi ve savaş ortamında öneminin daha fazla ön plana çıktığını vurgulayan Başkan Öndeş, "Bu ortamda tarım sektöründe üretimin devamlılığının sağlanması ve çiftçilerimizin üretim koşullarının iyileştirilmesi en önemli konular arasında gelmektedir. Germencik Belediyesi olarak üretken belediyecilik anlayışıyla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tarıma ve tarımsal üretime öncelik veren politikalar üretmeye ve uygulamaya devam ettik. Tarımın içinde bulunduğu durumun ve girdi maliyetlerinde artışın farkındayız. Bu nedenle çiftçilerimizi destekleyerek üretmelerinin önünü açmak için yaptığımız yatırımları arttırmaya karar verdik. Yaşanan bu kritik süreçte tarıma ve kırsal kalkınmaya verdiğimiz desteği artırarak devam ettirme kararlılığındayız. Bu amaçla kendi arazilerimizde yonca üretimi yaparak vatandaşımızın yanında yer alacağız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.