Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Germencikli gençler sokak hayvanlarını unutmadı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2022 - 21:51, Güncelleme: 07.10.2022 - 09:28 3475+ kez okundu.
 

Germencikli gençler sokak hayvanlarını unutmadı

Germencikli gençler sokak hayvanlarını unutmadı
Aydın’ın Germencik ilçesinde gönüllü gençler sokak hayvanları için kent genelinde besleme yaptı. Germencik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Ortaklar Genç Ofis üyesi gönüllü gençler, Ortaklar Mahallesi’nde sokak hayvanları için süt ve su bırakıp, sokak hayvanları beslenme odağını temizlediler. Ortaklar Genç Ofis’te görevli Gençlik Lideri Habibe Duygu Tut, gönüllü gençler ile sokak hayvanlarının beslenmelerine katkı sağladıklarını için çok mutlu olduğunu ifade etti.
Germencikli gençler sokak hayvanlarını unutmadı

Aydın’ın Germencik ilçesinde gönüllü gençler sokak hayvanları için kent genelinde besleme yaptı.

Germencik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Ortaklar Genç Ofis üyesi gönüllü gençler, Ortaklar Mahallesi’nde sokak hayvanları için süt ve su bırakıp, sokak hayvanları beslenme odağını temizlediler. Ortaklar Genç Ofis’te görevli Gençlik Lideri Habibe Duygu Tut, gönüllü gençler ile sokak hayvanlarının beslenmelerine katkı sağladıklarını için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.