Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efeler Belediyesi ekipleri israfı önleyerek can dostları besliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 16:02, Güncelleme: 09.01.2023 - 15:42 5098+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi ekipleri israfı önleyerek can dostları besliyor

Efeler Belediyesi ekipleri israfı önleyerek can dostları besliyor
Efeler Belediyesi, hayata geçirdiği proje ile hem can dostlarını besliyor hem de yemek israfının önüne geçiyor.Efeler Belediyesi, düzenli olarak sürdürdüğü sokak hayvanlarını besleme çalışmalarına kış mevsiminde hız verdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem can dostlarını besleyen hem de yemek israfının önün geçen projesini sürdürüyor. Proje çerçevesinde kentte faaliyet gösteren kamu kurumlarındaki ihtiyaç fazlası yiyecekler her gün düzenli olarak toplanıyor. Toplanan gıdalar, sevimli dostlarımızın yoğun olarak yaşadığı ve yemek bulmakta zorlandıkları bölgelere bırakılıyor. Efeler Belediyesi ekipleri, sadık dostlarımızın sadece karnını doyurmakla yetinmiyor her birine sevgi de gösteriyor. Kış mevsimi ile birlikte yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için Efeler halkını duyarlı olmaya davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Soğuk havanın etkili olduğu bugünlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için çalışmalarımızı artırıyoruz. Vatandaşlarımızı da evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.
Efeler Belediyesi ekipleri israfı önleyerek can dostları besliyor
Efeler Belediyesi, hayata geçirdiği proje ile hem can dostlarını besliyor hem de yemek israfının önüne geçiyor.

Efeler Belediyesi, düzenli olarak sürdürdüğü sokak hayvanlarını besleme çalışmalarına kış mevsiminde hız verdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem can dostlarını besleyen hem de yemek israfının önün geçen projesini sürdürüyor. Proje çerçevesinde kentte faaliyet gösteren kamu kurumlarındaki ihtiyaç fazlası yiyecekler her gün düzenli olarak toplanıyor. Toplanan gıdalar, sevimli dostlarımızın yoğun olarak yaşadığı ve yemek bulmakta zorlandıkları bölgelere bırakılıyor. Efeler Belediyesi ekipleri, sadık dostlarımızın sadece karnını doyurmakla yetinmiyor her birine sevgi de gösteriyor. Kış mevsimi ile birlikte yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için Efeler halkını duyarlı olmaya davet eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Soğuk havanın etkili olduğu bugünlerde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için çalışmalarımızı artırıyoruz. Vatandaşlarımızı da evlerinin önüne bir kap mama ve su koyarak duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.