Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kanala uçan traktör sürücüsü hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2023 - 19:57, Güncelleme: 16.01.2023 - 20:11 4193+ kez okundu.
 

Kanala uçan traktör sürücüsü hayatını kaybetti

Traktör kanala uçtu, sürücüsü hayatını kaybetti
Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen traktör kazasında bir kişi traktör altında kaldı. Kazadan kısa süre sonra bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi’ne bağlı kurtarma ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza; Köşk Dalama arsındaki tali yolda kanal kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Derviş taş yönetimindeki 09 FF 606 plakalı traktör seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip boş olan sulama kanalına uçtu. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Servis hattına bildirmesi ile bölgeye kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler traktör sürücüsü derviş taş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken traktörün altından çıkarılan sürücünün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Traktör kanala uçtu, sürücüsü hayatını kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen traktör kazasında bir kişi traktör altında kaldı. Kazadan kısa süre sonra bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi’ne bağlı kurtarma ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.


Kaza; Köşk Dalama arsındaki tali yolda kanal kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Derviş taş yönetimindeki 09 FF 606 plakalı traktör seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip boş olan sulama kanalına uçtu. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Servis hattına bildirmesi ile bölgeye kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler traktör sürücüsü derviş taş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken traktörün altından çıkarılan sürücünün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.