Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Esnafından Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

19.01.2023 - 15:44, Güncelleme: 19.01.2023 - 15:44 1669+ kez okundu.
 

Söke Esnafından Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Söke Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette oda başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Çerçioğlu’na esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu de oda başkanı Coşkun’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.  Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Söke Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette oda başkanı Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Çerçioğlu’na esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu de oda başkanı Coşkun’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.