Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’nda mezar taşlarını tahrip ettiler

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 16:26, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:53 5349+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda mezar taşlarını tahrip ettiler

Kuşadası’nda mezar taşlarını tahrip ettiler
Aydın’ın Kuşadası ilçesi kent merkezinde bulunan Adalızade Mezarlığı’ndaki mezar taşları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gece saatlerinde tahrip edildi. Kuşadası Adalızade Mezarlığı’ndaki mezar taşlarının tahrip edilmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlatıldı. Kuşadası Belediyesi Mezarlık Amirliği görevlilerince ilgili kurumlara bildirilirken şüphelilerin tespit edilmesi için güvenlik kamera kayıtları da incelemeye alındı. Polis ekipleri tarafından zarar gören mezarların belirlenmesinden sonra olay mezar sahiplerine de bildirildi. Kuşadası Belediyesi de mezarlıkta güvenlik kamerası sayısının arttırılmasıyla ilgili çalışmalara başladı. Mezar taşlarına zarar veren şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Kuşadası’nda mezar taşlarını tahrip ettiler

Aydın’ın Kuşadası ilçesi kent merkezinde bulunan Adalızade Mezarlığı’ndaki mezar taşları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gece saatlerinde tahrip edildi.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı’ndaki mezar taşlarının tahrip edilmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlatıldı. Kuşadası Belediyesi Mezarlık Amirliği görevlilerince ilgili kurumlara bildirilirken şüphelilerin tespit edilmesi için güvenlik kamera kayıtları da incelemeye alındı. Polis ekipleri tarafından zarar gören mezarların belirlenmesinden sonra olay mezar sahiplerine de bildirildi. Kuşadası Belediyesi de mezarlıkta güvenlik kamerası sayısının arttırılmasıyla ilgili çalışmalara başladı. Mezar taşlarına zarar veren şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.