Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma traktör sürücülerini bilgilendirdi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 24.11.2022 - 11:44 28195+ kez okundu.
 

Jandarma traktör sürücülerini bilgilendirdi

Jandarma traktör sürücülerini bilgilendirdi
Aydın’ın İncirliova ilçesinde jandarma ekipleri traktör sürücülerine yönelik Devrilme Koruma Sistemi (ROPS) ve reflektör eğitimi gerçekleştirdi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik bilinci ve güvenliğinin artırılmasına yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede jandarma ekipleri İncirliova ilçesi Erbeyli ve Dereağzı Mahalleleri’nde traktör sürücülerine yönelik “Rops /Reflektör” eğitimi verildi. Trafik kazalarında araç devrilmeleri ve devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı amaçlayan Rollover Protection System (Devrilme Koruma Sistemi-Rops) sistemi ile traktörlerin gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konularında 55 traktör sürücüsüne eğitim verilerek bilgilendirme yapıldı.
Jandarma traktör sürücülerini bilgilendirdi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde jandarma ekipleri traktör sürücülerine yönelik Devrilme Koruma Sistemi (ROPS) ve reflektör eğitimi gerçekleştirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik bilinci ve güvenliğinin artırılmasına yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede jandarma ekipleri İncirliova ilçesi Erbeyli ve Dereağzı Mahalleleri’nde traktör sürücülerine yönelik “Rops /Reflektör” eğitimi verildi. Trafik kazalarında araç devrilmeleri ve devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı amaçlayan Rollover Protection System (Devrilme Koruma Sistemi-Rops) sistemi ile traktörlerin gece ve gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba konularında 55 traktör sürücüsüne eğitim verilerek bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.