Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Parti Aydın il Başkanı da AK Parti’ye geçiyor!

Dünya 22.11.2022 - 22:16, Güncelleme: 22.11.2022 - 22:42 10077+ kez okundu.
 

İYİ Parti Aydın il Başkanı da AK Parti’ye geçiyor!

İYİ Parti Aydın il Başkanı da AK Parti’ye geçiyor!
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulisler çalkalanmaya başladı.Geçtiğimiz günlerde de 24 ekim pazartesi günü  Aydın Kent meydanında Radyo N'nin yapacağı 6'lı masa progamına son gün katılmak istemeyen  Recep Taner'in  sebebi ortaya çıktı.  Parti içerisindeki huzursuzluğun baş kahramanı olarak görülen Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçerek bir çıkar yolu aramasının ardından bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre teşkilat içerisindeki bütünlüğü sağlayamadığı ile suçlanan Aydın İl Başkanı Recep Taner'de istifa ederek AK Parti'ye katılacak. Taner'in rozetinin de Ankara'da yapılacak törenle takılacağı iddia edildi.
İYİ Parti Aydın il Başkanı da AK Parti’ye geçiyor!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçmesinin ardından siyasi kulisler çalkalanmaya başladı.Geçtiğimiz günlerde de 24 ekim pazartesi günü  Aydın Kent meydanında Radyo N'nin yapacağı 6'lı masa progamına son gün katılmak istemeyen  Recep Taner'in  sebebi ortaya çıktı.

 Parti içerisindeki huzursuzluğun baş kahramanı olarak görülen Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçerek bir çıkar yolu aramasının ardından bomba bir iddia daha ortaya atıldı.

İddiaya göre teşkilat içerisindeki bütünlüğü sağlayamadığı ile suçlanan Aydın İl Başkanı Recep Taner'de istifa ederek AK Parti'ye katılacak.

Taner'in rozetinin de Ankara'da yapılacak törenle takılacağı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.