Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma, Çine’de okul servislerini denetledi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2022 - 20:13, Güncelleme: 27.11.2022 - 12:02 8552+ kez okundu.
 

Jandarma, Çine’de okul servislerini denetledi

Jandarma, Çine’de okul servislerini denetledi
Aydın’ın Çine ilçesinde jandarma ekipleri okul servislerini denetlerken, servisi şoförü ve rehber personelleri bilgilendirdi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çine Madran Anadolu Lisesinde denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 110 okul servis araç şoförü ve 8 rehber personele okul servis araç yönetmeliği, genel trafik kuralları, araçlarda, sürücülerde ve rehber personelde bulunması gereken şartlar ile emniyet kemeri kullanımı konularında bilgilendirmeler yapıldı.
Jandarma, Çine’de okul servislerini denetledi
Aydın’ın Çine ilçesinde jandarma ekipleri okul servislerini denetlerken, servisi şoförü ve rehber personelleri bilgilendirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çine Madran Anadolu Lisesinde denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 110 okul servis araç şoförü ve 8 rehber personele okul servis araç yönetmeliği, genel trafik kuralları, araçlarda, sürücülerde ve rehber personelde bulunması gereken şartlar ile emniyet kemeri kullanımı konularında bilgilendirmeler yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.