Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma ekipleri Buharkent’teki sokak hayvanlarını unutmadı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2023 - 10:14, Güncelleme: 31.01.2023 - 10:45 2819+ kez okundu.
 

Jandarma ekipleri Buharkent’teki sokak hayvanlarını unutmadı

Jandarma ekipleri Buharkent’teki sokak hayvanlarını unutmadı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Buharkent ilçesinde sokak hayvanlarına yönelik besleme faaliyeti gerçekleştirilirken, vatandaşlar da hayvan hakları konusunda bilgilendirildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca yürütülen ’Jandarmadan Patili Dostlarına Sevgi Eli’ faaliyeti aralıksız sürüyor. Bu çerçevede jandarma ekipleri tarafından Buharkent ilçesinde kış aylarının başlaması ile birlikte soğuk ve yağışlı havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik besleme faaliyeti gerçekleştirildi. Öte yandan ekipler, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde bölgede gerekli kontroller yapılarak, vatandaşlara bilgilendirildi.
Jandarma ekipleri Buharkent’teki sokak hayvanlarını unutmadı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından Buharkent ilçesinde sokak hayvanlarına yönelik besleme faaliyeti gerçekleştirilirken, vatandaşlar da hayvan hakları konusunda bilgilendirildi.


Aydın İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca yürütülen ’Jandarmadan Patili Dostlarına Sevgi Eli’ faaliyeti aralıksız sürüyor. Bu çerçevede jandarma ekipleri tarafından Buharkent ilçesinde kış aylarının başlaması ile birlikte soğuk ve yağışlı havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik besleme faaliyeti gerçekleştirildi. Öte yandan ekipler, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde bölgede gerekli kontroller yapılarak, vatandaşlara bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.