Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2023 - 14:30, Güncelleme: 29.01.2023 - 10:46 4467+ kez okundu.
 

Jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor
Aydın’ın Germencik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde hareketlerinden şüphelenilen 2 şahsın üzerinden uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin Germencik ilçesinde farklı tarihlerde yaptığı çalışmalar çerçevesinde; Reisköy Mahallesi’ndeki devriye esnasında hareketlerinden şüphelenilen T.K. ve O.G. isimli şahsılar durduruldu. Şahısların yapılan üst aramalarında uyuşturucu madde ve kullanım aparatları ele geçirildi. Şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, haklarında adli işlem başlatıldı.
Jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor
Aydın’ın Germencik ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde hareketlerinden şüphelenilen 2 şahsın üzerinden uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin Germencik ilçesinde farklı tarihlerde yaptığı çalışmalar çerçevesinde; Reisköy Mahallesi’ndeki devriye esnasında hareketlerinden şüphelenilen T.K. ve O.G. isimli şahsılar durduruldu. Şahısların yapılan üst aramalarında uyuşturucu madde ve kullanım aparatları ele geçirildi. Şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, haklarında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.