Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kar gören Aydınlılar zirveye akın etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2023 - 21:44, Güncelleme: 29.01.2023 - 17:31 2813+ kez okundu.
 

Kar gören Aydınlılar zirveye akın etti

Kar gören Aydınlılar zirveye akın etti
Türkiye’nin en ılıman şehirleri arasında yer alan ve kara hasret yaşayan Aydın’ın zirvelerine bu yıl yaklaşık 1 aylık gecikme ile kar düştü. Paşayaylası’nda kar gören Aydınlılar zirveye akın ederken yediden yetmişe herkes beyaz örtünün keyfini çıkardı.Aydın’da hava sıcaklığı mevsim normallerine dönünce aylardır yazdan kalma günler yaşayan Aydın nihayet kış ve kar ile buluştu. Beyaz gelinliğini giyen Paşayaylası’nda kar gören vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren yaylaya akın etti. Aydın şehir merkezinde yaklaşık 10 yılda bir kar gören vatandaşlar zirveye çıkarak adeta kar hasretini giderirken özellikle çocuklar karla kaplı yaylada doyasıya eğlendi.Zaman zaman yetişkinler de çocukların kardaki oyunlarına ortak olurken zirveye hazırlıklı gidenler lastiklerle kaymanın keyfini yaşadı.Doğu ve Güneydoğu illerinde adeta hayatı kısıtlayan kar yağışının Aydın için bir eğlence olduğunu belirten vatandaşlardan Fahri Güder, "Aydın’da şehir merkezlerinde ve ova köylerde yaşayanlar için evin önünde kar görmek insana 10 yılda bir anca nasip oluyor. Bu nedenle özellikle çocuklar kara hasret büyüyor. Sabah uyandığımızda zirvede kar görünce beyaz örtünün keyfini yaşamak için çocuklarla Paşayaylası’na çıktık. Çocuklar için keyifli bir gün oldu" diye konuştu.
Kar gören Aydınlılar zirveye akın etti
Türkiye’nin en ılıman şehirleri arasında yer alan ve kara hasret yaşayan Aydın’ın zirvelerine bu yıl yaklaşık 1 aylık gecikme ile kar düştü. Paşayaylası’nda kar gören Aydınlılar zirveye akın ederken yediden yetmişe herkes beyaz örtünün keyfini çıkardı.
Aydın’da hava sıcaklığı mevsim normallerine dönünce aylardır yazdan kalma günler yaşayan Aydın nihayet kış ve kar ile buluştu. Beyaz gelinliğini giyen Paşayaylası’nda kar gören vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren yaylaya akın etti. Aydın şehir merkezinde yaklaşık 10 yılda bir kar gören vatandaşlar zirveye çıkarak adeta kar hasretini giderirken özellikle çocuklar karla kaplı yaylada doyasıya eğlendi.
Zaman zaman yetişkinler de çocukların kardaki oyunlarına ortak olurken zirveye hazırlıklı gidenler lastiklerle kaymanın keyfini yaşadı.
Doğu ve Güneydoğu illerinde adeta hayatı kısıtlayan kar yağışının Aydın için bir eğlence olduğunu belirten vatandaşlardan Fahri Güder, "Aydın’da şehir merkezlerinde ve ova köylerde yaşayanlar için evin önünde kar görmek insana 10 yılda bir anca nasip oluyor. Bu nedenle özellikle çocuklar kara hasret büyüyor. Sabah uyandığımızda zirvede kar görünce beyaz örtünün keyfini yaşamak için çocuklarla Paşayaylası’na çıktık. Çocuklar için keyifli bir gün oldu" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.