Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 24.11.2022 - 11:43 8825+ kez okundu.
 

Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek

Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Koçarlı Belediyesi işbirliğiyle ilçe girişini uzman dokunuşlar ile güzelleştirecek. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ziraat Fakültesi ile birlikte gerçekleştirdiği proje ile ilçe girişinin çehresini değiştirecek adım attı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ile protokol imzalayan Başkan Kaplan “ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimiz yapacakları Peyzaj çalışması ile ilçemize renk katacaklar” dedi. Başkan Nedim Kaplan gerçekleştirdikleri protokol hakkında yaptığı açıklamada, “Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimiz Tasarım Stüdyosu dersinde, Doç. Dr. Abdullah Akpınar ve Doç Dr. Tendü Hilal Göktuğ hocalarımızın sorumluluğunda yürütecek oldukları projeyle Koçarlı ilçe girişimizi yeşil alanlar ile güzelleştirecekler. Koçarlı’yı güzelleştirmek, daha yaşanabilir ve tercih edilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bunun için her projeye açığız. Başarıya ulaştığımızda Koçarlı Aydın’ın en çok konuşulan ilçesi olacağına yürekten inanıyoruz. Marka ilçe Koçarlımıza ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı Dekanımız İbrahim Gençsoylu’ya, Peyzaj Mimarlığı Bölümü hocalarımıza ve kıymetli öğrencilerimize desteklerinden ve yapacak oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Koçarlı Belediyesi işbirliğiyle ilçe girişini uzman dokunuşlar ile güzelleştirecek.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ziraat Fakültesi ile birlikte gerçekleştirdiği proje ile ilçe girişinin çehresini değiştirecek adım attı. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ile protokol imzalayan Başkan Kaplan “ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimiz yapacakları Peyzaj çalışması ile ilçemize renk katacaklar” dedi.

Başkan Nedim Kaplan gerçekleştirdikleri protokol hakkında yaptığı açıklamada, “Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimiz Tasarım Stüdyosu dersinde, Doç. Dr. Abdullah Akpınar ve Doç Dr. Tendü Hilal Göktuğ hocalarımızın sorumluluğunda yürütecek oldukları projeyle Koçarlı ilçe girişimizi yeşil alanlar ile güzelleştirecekler. Koçarlı’yı güzelleştirmek, daha yaşanabilir ve tercih edilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Bunun için her projeye açığız. Başarıya ulaştığımızda Koçarlı Aydın’ın en çok konuşulan ilçesi olacağına yürekten inanıyoruz. Marka ilçe Koçarlımıza ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı Dekanımız İbrahim Gençsoylu’ya, Peyzaj Mimarlığı Bölümü hocalarımıza ve kıymetli öğrencilerimize desteklerinden ve yapacak oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.