Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası Adabahçe’de kış hasadı başladı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2023 - 17:55, Güncelleme: 04.01.2023 - 09:27 81195+ kez okundu.
 

Kuşadası Adabahçe’de kış hasadı başladı

Kuşadası Adabahçe’de kış hasadı başladı
Kuşadası Belediyesi tarafından kentteki tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe’de kış hasadı sürüyor. Yetiştirilen karnabahar, brokoli, lahana, marul, havuç, ıspanak, turp gibi kış sebzeleri AdaMarket Ekspres aracı ve Halk Ada Market mağazasında uygun fiyata satışa sunulurken ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına da ulaştırılıyor.Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in öncülüğünde 2020 yılının Haziran ayında “Toprağa Sarıl, Üretime Katıl” sloganıyla yaşama geçirilen Adabahçe, kente bereket katmaya devam ediyor. Kuşadası Belediyesi’ne ait Değirmendere Mahallesi İğdecik mevkisinde bulunan 21 dönümlük arazinin 10 dönümü üzerinde kurulan ve 2022 yılında toplam 12 bin 961 kilogram mahsulün elde edildiği Adabahçe’de kış hasadı başladı. Ekim ayında toprakla buluşturulan karnabahar, brokoli, lahana, marul, roka, havuç, ıspanak, turp ve baklalar Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından günlük olarak toplanarak uygun fiyata Kuşadalılara ulaştırılıyor.Adabahçe’de Kasım ayı sonunda başlayan kış hasadı Mart ayına kadar sürecekAdabahçe projesinin bir diğer ayağı olan AdaMarket Ekspres araçları ise Adabahçe’den elde edilen ürünler ile evlerde üretilen tarhana, erişte, reçel gibi temel gıda maddelerini Kuşadalıların ayağına götürmeye devam ediyor. Sağlıklı ve ekonomik gıda ürünlerinin halka aracısız ulaşmasını sağlayan ve önceden belirlenen program dâhilinde her gün farklı mahallelerde hizmet veren AdaMarket Ekspres aracı büyük ilgi görüyor. Adabahçe’den elde edilen ürünler, AdaMarket karavanı ve Halk Ada Market mağazasında da satışa sunuluyor. Ürünler, Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine de ulaştırılıyor.
Kuşadası Adabahçe’de kış hasadı başladı
Kuşadası Belediyesi tarafından kentteki tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe’de kış hasadı sürüyor. Yetiştirilen karnabahar, brokoli, lahana, marul, havuç, ıspanak, turp gibi kış sebzeleri AdaMarket Ekspres aracı ve Halk Ada Market mağazasında uygun fiyata satışa sunulurken ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına da ulaştırılıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in öncülüğünde 2020 yılının Haziran ayında “Toprağa Sarıl, Üretime Katıl” sloganıyla yaşama geçirilen Adabahçe, kente bereket katmaya devam ediyor. Kuşadası Belediyesi’ne ait Değirmendere Mahallesi İğdecik mevkisinde bulunan 21 dönümlük arazinin 10 dönümü üzerinde kurulan ve 2022 yılında toplam 12 bin 961 kilogram mahsulün elde edildiği Adabahçe’de kış hasadı başladı. Ekim ayında toprakla buluşturulan karnabahar, brokoli, lahana, marul, roka, havuç, ıspanak, turp ve baklalar Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından günlük olarak toplanarak uygun fiyata Kuşadalılara ulaştırılıyor.

Adabahçe’de Kasım ayı sonunda başlayan kış hasadı Mart ayına kadar sürecek
Adabahçe projesinin bir diğer ayağı olan AdaMarket Ekspres araçları ise Adabahçe’den elde edilen ürünler ile evlerde üretilen tarhana, erişte, reçel gibi temel gıda maddelerini Kuşadalıların ayağına götürmeye devam ediyor. Sağlıklı ve ekonomik gıda ürünlerinin halka aracısız ulaşmasını sağlayan ve önceden belirlenen program dâhilinde her gün farklı mahallelerde hizmet veren AdaMarket Ekspres aracı büyük ilgi görüyor. Adabahçe’den elde edilen ürünler, AdaMarket karavanı ve Halk Ada Market mağazasında da satışa sunuluyor. Ürünler, Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine de ulaştırılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.