Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası Belediyesi Atatürk büstlerini yeniliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 16:26, Güncelleme: 19.11.2022 - 12:48 8838+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi Atatürk büstlerini yeniliyor

Kuşadası Belediyesi Atatürk büstlerini yeniliyor
Kuşadası Belediyesi kent merkezinde bulunan Atatürk büstünün ardından Davutlar Mahallesi’nde bulunan Atatürk büstünü de aslına uygun olarak restore etti. Restorasyon çalışması Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk büstü ile sürüyor. Kuşadası Belediyesi, Atatürk Meydanı’nda bulunan ve ulusal bayramlarda resmi törenlere ev sahipliği yapan Atatürk büstünden sonra Davutlar Mahallesi meydanında bulunan Atatürk büstünü de aslına uygun olarak restore etti. Çalışmalarda Kuşadası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nde görevli restoratör ve sanat tarihi uzmanı Ersin Serçek tarafından heykelin çatlayan, kırılan ve boyası bozulan kısımlarına gerekli yama işlemleri yapıldıktan sonra yeniden boyandı. Yenileme işlemi sonrası Davutlar Mahallesi’ne yakışan bir görünüme kavuşan Atatürk büstü, bölge sakinleri tarafından beğeni ile karşılandı. Restorasyon ve konservasyon çalışmaları Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk büstü ile devam ediyor.
Kuşadası Belediyesi Atatürk büstlerini yeniliyor

Kuşadası Belediyesi kent merkezinde bulunan Atatürk büstünün ardından Davutlar Mahallesi’nde bulunan Atatürk büstünü de aslına uygun olarak restore etti. Restorasyon çalışması Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk büstü ile sürüyor.
Kuşadası Belediyesi, Atatürk Meydanı’nda bulunan ve ulusal bayramlarda resmi törenlere ev sahipliği yapan Atatürk büstünden sonra Davutlar Mahallesi meydanında bulunan Atatürk büstünü de aslına uygun olarak restore etti. Çalışmalarda Kuşadası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nde görevli restoratör ve sanat tarihi uzmanı Ersin Serçek tarafından heykelin çatlayan, kırılan ve boyası bozulan kısımlarına gerekli yama işlemleri yapıldıktan sonra yeniden boyandı. Yenileme işlemi sonrası Davutlar Mahallesi’ne yakışan bir görünüme kavuşan Atatürk büstü, bölge sakinleri tarafından beğeni ile karşılandı. Restorasyon ve konservasyon çalışmaları Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk büstü ile devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.