Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’nda LCD televizyon çalan şüpheli tespit edildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 12:19, Güncelleme: 13.10.2022 - 12:30 8359+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda LCD televizyon çalan şüpheli tespit edildi

Kuşadası’nda LCD televizyon çalan şüpheli tespit edildi
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir otel odasından 4 adet LCD televizyon çalan eski bir otel çalışanı olan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, Güzelçamlı Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otel işleten E.F. isimli vatandaş tarafından otel odasında bulunan 4 adet LCD televizyon çalındı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri işyeri ve çevresinde bulunan kameraları inceledi. Elinde 2 adet valiz ile hareket eden bir şüpheli şahıs tespit edildi. Şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırma sonucu şahsın kimlik bilgilerine ulaşılarak eski bir otel çalışanı olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri şüpheli şahsın yakalanabilmesi için geniş çaplı çalışma başlattı.
Kuşadası’nda LCD televizyon çalan şüpheli tespit edildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir otel odasından 4 adet LCD televizyon çalan eski bir otel çalışanı olan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, Güzelçamlı Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otel işleten E.F. isimli vatandaş tarafından otel odasında bulunan 4 adet LCD televizyon çalındı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri işyeri ve çevresinde bulunan kameraları inceledi. Elinde 2 adet valiz ile hareket eden bir şüpheli şahıs tespit edildi. Şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırma sonucu şahsın kimlik bilgilerine ulaşılarak eski bir otel çalışanı olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri şüpheli şahsın yakalanabilmesi için geniş çaplı çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.