Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2022 - 10:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:54 8707+ kez okundu.
 

Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor

Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor
Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor   Aydın’ın Kuşadası ilçesinde okul kantinlerinde denetim gerçekleştirildi. Kuşadası’nda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı, yemekhane gibi gıda işletmelerine yönelik denetimler devam ediyor. 2022-2023 yılı Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kantin denetimlerinde mevzuata uygun hareket edilip edilmediği tespit edilerek, gerekli işlemler yapılıyor. Yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade eden öğrenci velileri denetimlerin daha sık olmasını dile getirdiler.
Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor

Kuşadası’ndaki kantinler denetleniyor

 

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde okul kantinlerinde denetim gerçekleştirildi.
Kuşadası’nda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı, yemekhane gibi gıda işletmelerine yönelik denetimler devam ediyor.
2022-2023 yılı Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kantin denetimlerinde mevzuata uygun hareket edilip edilmediği tespit edilerek, gerekli işlemler yapılıyor. Yapılan denetimlerden memnun olduklarını ifade eden öğrenci velileri denetimlerin daha sık olmasını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.