Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuyucak ve Nazilli’de yatak temizlik çalışması yapıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 12:49, Güncelleme: 24.10.2022 - 12:13 1483+ kez okundu.
 

Kuyucak ve Nazilli’de yatak temizlik çalışması yapıldı

Kuyucak ve Nazilli’de yatak temizlik çalışması yapıldı
Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde suyun daha verimli kullanılması amacıyla 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yapıldı.Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü ekipleri, tarımsal sulamada mevcut suyun en verimli şekilde kullanılması için yapılan yatak temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ekipler Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçe sınırında bulunan Feslek sol sahil kurutma yatağına geldi. Bölgede çalışmalarına devam eden ekipler gün boyu 2 adet paletli ekskavatör iş makinası ile 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yaptı. Yataklardaki çöplerin temizlenmesi ile birlikte akan suyun, tarımsal sulamada en verimli şekilde kullanılması amaçlanıyor. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren bölgedeki üreticiler ise yetkililere teşekkür etti.Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bölge Müdürlüğümüzün idari imkanları ile Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçe sınırında bulunan Feslek sol sahil kurutma kanalı yatağında yatak temizlik çalışması aralıksız devam etmektedir. İş dahilinde 2 adet paletli ekskavatör iş makinası ile 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yapılmıştır” ifadeleri yer aldı.
Kuyucak ve Nazilli’de yatak temizlik çalışması yapıldı
Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde suyun daha verimli kullanılması amacıyla 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yapıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü ekipleri, tarımsal sulamada mevcut suyun en verimli şekilde kullanılması için yapılan yatak temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede ekipler Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçe sınırında bulunan Feslek sol sahil kurutma yatağına geldi. Bölgede çalışmalarına devam eden ekipler gün boyu 2 adet paletli ekskavatör iş makinası ile 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yaptı. Yataklardaki çöplerin temizlenmesi ile birlikte akan suyun, tarımsal sulamada en verimli şekilde kullanılması amaçlanıyor. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren bölgedeki üreticiler ise yetkililere teşekkür etti.
Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bölge Müdürlüğümüzün idari imkanları ile Aydın’ın Kuyucak ve Nazilli ilçe sınırında bulunan Feslek sol sahil kurutma kanalı yatağında yatak temizlik çalışması aralıksız devam etmektedir. İş dahilinde 2 adet paletli ekskavatör iş makinası ile 3 bin 750 metre yatak temizlik çalışması yapılmıştır” ifadeleri yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.