Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuyucak’ta kaçak alkol ve uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 12:32, Güncelleme: 05.11.2022 - 10:15 5723+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta kaçak alkol ve uyuşturucu operasyonu

Kuyucak’ta kaçak alkol ve uyuşturucu operasyonu
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde baskın gerçekleştiren jandarma ekipleri, 1 kişiyi yakalarken, çok sayıda kaçak alkol ve uyuşturucu ele geçirdi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçuna yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen jandarma ekipleri Kuyucak ilçesi Sarıcaova Mahallesi’nde bir eve baskın düzenledi. Yapılan operasyonda şüpheli Ş.Y. yakalanarak gözaltına alındı. İkamette gerçekleştirilen aramalarda ise çok sayıda kaçak alkol ve alkol yapımında kullanılan malzemeler ile 250 gram esrar, 1 adet esrar öğütme makinesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca operasyon esnasında şüpheli hal ve hareketlerde bulunan ve evde ikamet eden S.K isimli şahsın hastanede yapılan testte uyuşturucu madde kullandığı tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.
Kuyucak’ta kaçak alkol ve uyuşturucu operasyonu

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde baskın gerçekleştiren jandarma ekipleri, 1 kişiyi yakalarken, çok sayıda kaçak alkol ve uyuşturucu ele geçirdi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçuna yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede harekete geçen jandarma ekipleri Kuyucak ilçesi Sarıcaova Mahallesi’nde bir eve baskın düzenledi. Yapılan operasyonda şüpheli Ş.Y. yakalanarak gözaltına alındı. İkamette gerçekleştirilen aramalarda ise çok sayıda kaçak alkol ve alkol yapımında kullanılan malzemeler ile 250 gram esrar, 1 adet esrar öğütme makinesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca operasyon esnasında şüpheli hal ve hareketlerde bulunan ve evde ikamet eden S.K isimli şahsın hastanede yapılan testte uyuşturucu madde kullandığı tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.