Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müstakil evde çıkan yangın korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2022 - 15:46, Güncelleme: 09.10.2022 - 11:06 6279+ kez okundu.
 

Müstakil evde çıkan yangın korkuttu

Müstakil evde çıkan yangın korkuttu
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece saatlerinde müstakil evde çıkan itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.Olay, Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mithatpaşa Caddesi üzerindeki H.A.’ya ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürülen yangında yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Ekipler soğutma çalışmaları gerçekleştirirken yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
Müstakil evde çıkan yangın korkuttu
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece saatlerinde müstakil evde çıkan itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay, Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mithatpaşa Caddesi üzerindeki H.A.’ya ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürülen yangında yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Ekipler soğutma çalışmaları gerçekleştirirken yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.