Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özsu 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlama mesajı yayınladı

Dünya 29.10.2022 - 07:23, Güncelleme: 29.10.2022 - 07:29 13014+ kez okundu.
 

Özsu 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlama mesajı yayınladı

Özsu 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlama mesajı yayınladı
1923 yılında Mustafa Kemal ATATÜRK “ Türk milletinin karakterine en uygun idare Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz 99 yaşında, Milletimiz kurtuluş mücadelesinde inançla sarıldığı bağımsızlık tutkusu Cumhuriyetin ilanıyla Millet egemenliği ile taçlandırıldı. Bizim için Cumhuriyet bir milletin küllerinden doğuşudur ve bu topraklarda özgürce yaşama ve varolma iradesidir. Onun içindirki; Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak en önemli görevimizdir. Cumhuriyetimizin 99.yılına erişmenin gurur ve heyecanıyla; Bizlere bu bayramı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ile bu uğurda canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyet mücadelesini sonsuza dek yaşatacağız. Aykut ÖZSU Büyük Tükiye Partisi Efeler İlçe Başkanı
Özsu 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlama mesajı yayınladı

1923 yılında Mustafa Kemal ATATÜRK “ Türk milletinin karakterine en uygun idare Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz 99 yaşında,

Milletimiz kurtuluş mücadelesinde inançla sarıldığı bağımsızlık tutkusu Cumhuriyetin ilanıyla Millet egemenliği ile taçlandırıldı.

Bizim için Cumhuriyet bir milletin küllerinden doğuşudur ve bu topraklarda özgürce yaşama ve varolma iradesidir.
Onun içindirki; Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak en önemli görevimizdir.

Cumhuriyetimizin 99.yılına erişmenin gurur ve heyecanıyla;
Bizlere bu bayramı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ile bu uğurda canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
Cumhuriyet mücadelesini sonsuza dek yaşatacağız.

Aykut ÖZSU

Büyük Tükiye Partisi Efeler İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.