Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke TARİŞ 22 milyon kilogram pamuk alımı yaptı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2022 - 11:29, Güncelleme: 18.10.2022 - 10:57 100027+ kez okundu.
 

Söke TARİŞ 22 milyon kilogram pamuk alımı yaptı

Söke TARİŞ 22 milyon kilogram pamuk alımı yaptı
Ege Bölgesinin pamuk ambarı Söke Ovası’nda pamuk hasadı devam ediyor. Birinci ürün olarak ekilen pamuk hasadında sona gelinirken, Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifinin şu ana kadar hasat edilen pamuğun yüzde 25’ini aldığı belirtildi. İkinci üründe alım hedefi ise yüzde 50 olarak açıklandı.Bu yılda ortak ve üreticilerinden ciddi oranda rağbet gördüklerini açıklayan Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, basiretli tüccar anlayışıyla yöneticilik yaparak hem kooperatifin, hem de ortaklar ve üreticilerin güvenini kazanmanın bir kez daha haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.İsmail Özer açıklamasında, “TARİŞ olarak bu sezonda ortak ve üreticilerimizin yüksek menfaatlerini gözeterek yola çıktık. Halihazırda 22 Milyon Kg pamuk alımı gerçekleştirerek, bu yılda ortak ve üreticilerimizden ciddi oranda rağbet gördük. Bize güvenip ürününü teslim eden ortak ve üreticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, bize güvendiler. Biz de kooperatif olarak onların güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız. Üzerimize düşen görevi yerine getirerek, üreticimizin ürettiği üründen hak ettiğini kazanması için de gerekli her türlü çabayı sarf ediyoruz. İkinci ürün pamukta da hedefimiz üretilen ürünün yüzde 50’sini almaktır. Şimdiden ikinci ürün pamuk hasadının hayırlı, bereketli olmasını diliyorum” dedi.
Söke TARİŞ 22 milyon kilogram pamuk alımı yaptı
Ege Bölgesinin pamuk ambarı Söke Ovası’nda pamuk hasadı devam ediyor. Birinci ürün olarak ekilen pamuk hasadında sona gelinirken, Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifinin şu ana kadar hasat edilen pamuğun yüzde 25’ini aldığı belirtildi. İkinci üründe alım hedefi ise yüzde 50 olarak açıklandı.

Bu yılda ortak ve üreticilerinden ciddi oranda rağbet gördüklerini açıklayan Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, basiretli tüccar anlayışıyla yöneticilik yaparak hem kooperatifin, hem de ortaklar ve üreticilerin güvenini kazanmanın bir kez daha haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

İsmail Özer açıklamasında, “TARİŞ olarak bu sezonda ortak ve üreticilerimizin yüksek menfaatlerini gözeterek yola çıktık. Halihazırda 22 Milyon Kg pamuk alımı gerçekleştirerek, bu yılda ortak ve üreticilerimizden ciddi oranda rağbet gördük. Bize güvenip ürününü teslim eden ortak ve üreticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, bize güvendiler. Biz de kooperatif olarak onların güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız. Üzerimize düşen görevi yerine getirerek, üreticimizin ürettiği üründen hak ettiğini kazanması için de gerekli her türlü çabayı sarf ediyoruz. İkinci ürün pamukta da hedefimiz üretilen ürünün yüzde 50’sini almaktır. Şimdiden ikinci ürün pamuk hasadının hayırlı, bereketli olmasını diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.