Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’de öğrenci velilerine madde bağımlığı anlatıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 14:28, Güncelleme: 08.11.2022 - 09:38 28289+ kez okundu.
 

Söke’de öğrenci velilerine madde bağımlığı anlatıldı

Söke’de öğrenci velilerine madde bağımlığı anlatıldı
Aydın’ın Söke ilçesinde öğrenci velilerine madde bağımlılığı ile ilgili eğitim verildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde, Akçakonak Mahallesi’nde bulunan Akçakonak İlköğretim ve Ortaokulunda okuyan öğrenci velilerine “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde, Madde bağımlılığı belirtileri, Uyuşturucu maddelerin çeşitleri, İnsan vücuduna zararları, KADES VE UYUMA projeleri konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verildi.
Söke’de öğrenci velilerine madde bağımlığı anlatıldı
Aydın’ın Söke ilçesinde öğrenci velilerine madde bağımlılığı ile ilgili eğitim verildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde, Akçakonak Mahallesi’nde bulunan Akçakonak İlköğretim ve Ortaokulunda okuyan öğrenci velilerine “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde, Madde bağımlılığı belirtileri, Uyuşturucu maddelerin çeşitleri, İnsan vücuduna zararları, KADES VE UYUMA projeleri konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.