Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’de vinç kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 15:40, Güncelleme: 02.01.2023 - 15:40 5553+ kez okundu.
 

Söke’de vinç kazası: 1 ölü, 1 yaralı

(OSB) bulunan bir firmanın inşaat alanında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.
Aydın’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir firmanın inşaat alanında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Söke Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir firmaya ait inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçiler inşaatın çatısında çalışma yaptıkları sırada malzeme taşıyan vincin bomu koptu. Vincin bomunun çatıya çarpması sonucu, iki işçi metrelerce yükseklikten yere düştü. İşçilerden Erol Erben olay yerinde hayatını kaybederken, Erol Aras ise ağır yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına aldıkları öğrenildi.
(OSB) bulunan bir firmanın inşaat alanında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Aydın’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan bir firmanın inşaat alanında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.


Kaza, sabah saatlerinde Söke Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir firmaya ait inşaat alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçiler inşaatın çatısında çalışma yaptıkları sırada malzeme taşıyan vincin bomu koptu. Vincin bomunun çatıya çarpması sonucu, iki işçi metrelerce yükseklikten yere düştü. İşçilerden Erol Erben olay yerinde hayatını kaybederken, Erol Aras ise ağır yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma ekiplerinin olayla ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına aldıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.