Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şüphelenilen araçtan uyuşturucu ve ruhsatsız silah çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2022 - 11:43, Güncelleme: 26.09.2022 - 13:21 9752+ kez okundu.
 

Şüphelenilen araçtan uyuşturucu ve ruhsatsız silah çıktı

Şüphelenilen araçtan uyuşturucu ve ruhsatsız silah çıktı
Aydın’ın Çine ilçesinde devriye ekiplerinin şüphelendiği araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlulara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre devriye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde park halindeki bir aracın durumundan şüphelendi. Araçta ve yanında bulunan C.C.Ç, K.S., G.K. ve İ.T. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca, 20 adet dolu fişek, 38 adet uyuşturucu hap, uyuşturucu ve içme aparatı ile 5 gram kristal uyuşturucu madde ele geçirdi. Yakalanan 4 şüpheli gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Şüphelenilen araçtan uyuşturucu ve ruhsatsız silah çıktı

Aydın’ın Çine ilçesinde devriye ekiplerinin şüphelendiği araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi.



Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlulara yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre devriye ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde park halindeki bir aracın durumundan şüphelendi. Araçta ve yanında bulunan C.C.Ç, K.S., G.K. ve İ.T. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca, 20 adet dolu fişek, 38 adet uyuşturucu hap, uyuşturucu ve içme aparatı ile 5 gram kristal uyuşturucu madde ele geçirdi. Yakalanan 4 şüpheli gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.