Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2023 - 10:45, Güncelleme: 05.01.2023 - 09:32 5666+ kez okundu.
 

Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ele geçirildi

Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ele geçirildi
Aydın’ın Söke ilçesinde yol emniyet ve kontrol devriyesinde yakalanan beş şüphelinin üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerimizce uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalar devam ediyor. Söke ilçesinde yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında Y.A., E.B.Y, F.T.A, M.K., A.S. isimli şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ve kullanma aparatı ele geçirildi. E.B.Y. ve F.T.A. isimli şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testte uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.
Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ele geçirildi
Aydın’ın Söke ilçesinde yol emniyet ve kontrol devriyesinde yakalanan beş şüphelinin üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerimizce uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalar devam ediyor. Söke ilçesinde yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında Y.A., E.B.Y, F.T.A, M.K., A.S. isimli şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde ve kullanma aparatı ele geçirildi. E.B.Y. ve F.T.A. isimli şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testte uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.