Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2022 - 17:56, Güncelleme: 16.09.2022 - 17:57 5969+ kez okundu.
 

Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama

Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama
Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama   Aydın’ın İncirliova ilçesinde uyuşturucu partisi yapılan bir evin terasına baskın yapıldı, 13 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu madde satışı yaptığı öğrenilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde suç ve suçlularla mücadele çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre narkotik ekipleri, İncirliova ilçesinde bir evin terasında uyuşturucu partisi yapıldığını tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipler, belirlenen adrese baskın gerçekleştirdi. Yapılan baskında 13 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 kişiye uyuşturucu kullanmak suçundan adli işlem gerçekleştirildi. Partiye katılanların ifadeleri sonrasında ise uyuşturucunun M.D. isimli şahıstan alındığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. uyuşturucu ticareti yapmak ve yer temini yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama

Terasta uyuşturucu partisine polis baskını: 13 gözaltı, 1 tutuklama

 

Aydın’ın İncirliova ilçesinde uyuşturucu partisi yapılan bir evin terasına baskın yapıldı, 13 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu madde satışı yaptığı öğrenilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde il genelinde suç ve suçlularla mücadele çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre narkotik ekipleri, İncirliova ilçesinde bir evin terasında uyuşturucu partisi yapıldığını tespit etti. Operasyon için düğmeye basan ekipler, belirlenen adrese baskın gerçekleştirdi. Yapılan baskında 13 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 13 kişiye uyuşturucu kullanmak suçundan adli işlem gerçekleştirildi. Partiye katılanların ifadeleri sonrasında ise uyuşturucunun M.D. isimli şahıstan alındığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. uyuşturucu ticareti yapmak ve yer temini yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.