Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uyuşturucu madde kullanırken yakalandılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 24.11.2022 - 11:40 7434+ kez okundu.
 

Uyuşturucu madde kullanırken yakalandılar

Uyuşturucu madde kullanırken yakalandılar
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde 4 şahıs uyuşturucu madde kullanırken yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Bıyıklı Mahallesi’nde icra edilen operasyonda uyuşturucu kullanan Z.Ş., M.S, M.G ve N.Ö. isimli şahıslar esrar maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ile kıskıvrak yakalandı. Şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Uyuşturucu madde kullanırken yakalandılar

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde 4 şahıs uyuşturucu madde kullanırken yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Bıyıklı Mahallesi’nde icra edilen operasyonda uyuşturucu kullanan Z.Ş., M.S, M.G ve N.Ö. isimli şahıslar esrar maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ile kıskıvrak yakalandı. Şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.