Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2022 - 11:54, Güncelleme: 11.11.2022 - 11:55 6673+ kez okundu.
 

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evindeki yatağında ölü olarak bulundu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Vefa Ekibi tarafından evindeki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Kemer Mahallesi 1659 sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Vefa Ekibi yetkilileri rutin işler için 73 yaşındaki Bayram Duran’ın evine gitti. Evin kapısını açık bulan ekipler içeriye girdiklerinde Duran’ı hareketsiz halde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Duran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Duran’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam evindeki yatağında ölü olarak bulundu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı adam Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Vefa Ekibi tarafından evindeki yatağında ölü olarak bulundu.

Olay, Kemer Mahallesi 1659 sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Vefa Ekibi yetkilileri rutin işler için 73 yaşındaki Bayram Duran’ın evine gitti. Evin kapısını açık bulan ekipler içeriye girdiklerinde Duran’ı hareketsiz halde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Duran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Duran’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.