Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zeytin hırsızı Jandarmaya yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 12:32, Güncelleme: 03.11.2022 - 12:09 5676+ kez okundu.
 

Zeytin hırsızı Jandarmaya yakalandı

Zeytin hırsızı Jandarmaya yakalandı
Aydın’ın Germencik ilçesinde bir şahsa ait bahçeden 100 kilogram zeytin toplayan şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Hıdırbeyli Mahallesi Bozukarası mevkiinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında (A.M) isimli şahsa ati zeytin bahçesinin içerisinde izinsiz bir şekilde zeytin toplayan (L.K) isimli şüpheli şahıs yaklaşık 100 kilogram zeytin ile birlikte suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahsın adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Zeytin hırsızı Jandarmaya yakalandı
Aydın’ın Germencik ilçesinde bir şahsa ait bahçeden 100 kilogram zeytin toplayan şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Hıdırbeyli Mahallesi Bozukarası mevkiinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında (A.M) isimli şahsa ati zeytin bahçesinin içerisinde izinsiz bir şekilde zeytin toplayan (L.K) isimli şüpheli şahıs yaklaşık 100 kilogram zeytin ile birlikte suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahsın adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.