Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2022 - 16:48, Güncelleme: 19.09.2022 - 16:52 104758+ kez okundu.
 

Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu

Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu
Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu   Önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da bir araya gelen 16 ziraat odası başkanları, 2022 yılı pamuk toplama fiyatlarını belirledi. Aydın’ın önemli tarım ürünlerinden olan ve beyaz altın olarak bilinen pamuğun 2022 yılı toplama fiyatları belli oldu. Aydın’ın Söke ilçesinde bir araya gelen 16 ilçe oda başkanı pamuk toplama ücretlerinin her odanın kendi şartlarına göre belirlenmesi kararını aldı. Bu çerçevede Aydın’ın Efeler ilçesinde de pamuk toplama fiyatları, mısır ve ayçiçeği hasat fiyatları da belli oldu. Konu ile ilgili Efeler Ziraat Odası’ndan yapılan açıklamada “Efeler Ziraat Odası olarak 2022 yılı makineli pamuk toplama ücretlerinin dekara 600 TL, elle pamuk toplama ücreti ise kilogramda 3 TL olarak belirlemiştir. Ayrıca mısır hasat ücreti dekarda 140 TL, ayçiçeği ise dekarda 110 TL olarak belirlenmiştir. Tüm üreticilerimizin hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.
Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu

Ziraat odaları toplandı, pamuk toplama fiyatları belli oldu

 

Önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da bir araya gelen 16 ziraat odası başkanları, 2022 yılı pamuk toplama fiyatlarını belirledi.
Aydın’ın önemli tarım ürünlerinden olan ve beyaz altın olarak bilinen pamuğun 2022 yılı toplama fiyatları belli oldu. Aydın’ın Söke ilçesinde bir araya gelen 16 ilçe oda başkanı pamuk toplama ücretlerinin her odanın kendi şartlarına göre belirlenmesi kararını aldı. Bu çerçevede Aydın’ın Efeler ilçesinde de pamuk toplama fiyatları, mısır ve ayçiçeği hasat fiyatları da belli oldu.
Konu ile ilgili Efeler Ziraat Odası’ndan yapılan açıklamada “Efeler Ziraat Odası olarak 2022 yılı makineli pamuk toplama ücretlerinin dekara 600 TL, elle pamuk toplama ücreti ise kilogramda 3 TL olarak belirlemiştir. Ayrıca mısır hasat ücreti dekarda 140 TL, ayçiçeği ise dekarda 110 TL olarak belirlenmiştir. Tüm üreticilerimizin hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.