Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
 

Ziyafet Pide ve Kebap

Aydında Pide, Ziyafet Pide. Lezzet Durağınız... 2015 yılında faaliyetlerine başlayan Ziyafet Pide, yılların tecrübesi Ahmet usta yönetiminde sizlere gerçek pide lezzetini sunuyor. Sektöre 2000 yılında giren Ahmet Salış edindiği tecrübe ve bilgi birikimini Ziyafet Pide ile taçlandırmıştır. Aydında Pide denilince akla gelen işletmede pide çeşitlerinin yanı sıra lahmacun, tahinli, pizza, çorba ve künefe gibi özel lezzetler bulunmaktadır.   Ziyafet pide paket servisi ile de her daim yanınızda. Ev ve iş yerlerinize saat 10:00 - 22:00 arasında paket servisi mevcuttur. Siparişlerinizi dilerseniz telefon numaralarından ya da Whatsapp üzerinden verebilirsiniz.

Ziyafet Pide ve Kebap

Ziyafet Pide ve Kebap
Kategori
Ad Soyad
Ahmet SALIŞ
İl/İlçe
AYDIN/EFELER
Adresi
Mimar Sinan Mahallesi 2393 Sokak No:8 Efeler AYDIN
Telefon
0256 219 00 66
Cep Telefon
0552 464 22 22
Faks
Web Sitesi
www.ziyafetpide.com
E-Posta
info@ziyafetpide.com
Yayın Tarihi
19.09.2022 15:37

Aydında Pide, Ziyafet Pide. Lezzet Durağınız...

2015 yılında faaliyetlerine başlayan Ziyafet Pide, yılların tecrübesi Ahmet usta yönetiminde sizlere gerçek pide lezzetini sunuyor. Sektöre 2000 yılında giren Ahmet Salış edindiği tecrübe ve bilgi birikimini Ziyafet Pide ile taçlandırmıştır.

Aydında Pide denilince akla gelen işletmede pide çeşitlerinin yanı sıra lahmacun, tahinli, pizza, çorba ve künefe gibi özel lezzetler bulunmaktadır.

 

Ziyafet pide paket servisi ile de her daim yanınızda. Ev ve iş yerlerinize saat 10:00 - 22:00 arasında paket servisi mevcuttur. Siparişlerinizi dilerseniz telefon numaralarından ya da Whatsapp üzerinden verebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.