Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın emniyetinden 6 noktada eş zamanlı şok uygulama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2022 - 16:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 16:57 8356+ kez okundu.
 

Aydın emniyetinden 6 noktada eş zamanlı şok uygulama

Aydın emniyetinden 6 noktada eş zamanlı şok uygulama
Aydın’ın Nazilli ilçesinde Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde 6 farklı noktada şok huzur uygulaması gerçekleştirildi. Halkın huzur ve güveni için 7 gün 24 saat görev başında olan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde 6 ayrı noktada eş zamanlı uygulama yaptı. Edinilen bilgiye göre, ekipler yaptıkları uygulama boyunca 294 aracın ve 683 şahsın GBT sorgusunu yaptı. 1 araçtan 4 adet av tüfeği bulundu. 3 kişiye uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılırken, 4,85 gram esrar ile 2,23 gram kristal maddeleri ele geçirildi. 5 araç trafikten men edildi, 36 sürücüye de toplamda 93 bin 264 TL idari cezası uygulandı. Öte yandan 18 şahsın alkollü olduğu tespit edildi.
Aydın emniyetinden 6 noktada eş zamanlı şok uygulama

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde 6 farklı noktada şok huzur uygulaması gerçekleştirildi.

Halkın huzur ve güveni için 7 gün 24 saat görev başında olan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde 6 ayrı noktada eş zamanlı uygulama yaptı. Edinilen bilgiye göre, ekipler yaptıkları uygulama boyunca 294 aracın ve 683 şahsın GBT sorgusunu yaptı. 1 araçtan 4 adet av tüfeği bulundu. 3 kişiye uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılırken, 4,85 gram esrar ile 2,23 gram kristal maddeleri ele geçirildi. 5 araç trafikten men edildi, 36 sürücüye de toplamda 93 bin 264 TL idari cezası uygulandı. Öte yandan 18 şahsın alkollü olduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.